Pedoman Harian & Buku Lain 2009

*Atas kebenaran Pihak Discovery House Distributors Sdn. Bhd ( 04hb Mac 2008)
 
Berita Baik!
Atas keperhatinan salah seorang ahli rakan Penjala, maka saya telah menghubungi semula pihak Discovery House Distributors Sdn. Bhd untuk mendapatkan borang tempahan bagi tahun 2009 seperti mana kita lakukan pada tahun 2008. Pihak pentadbiran Komuniti Rakan Penjala mengucapkan jutaan terima kasih kepada pihak Discovery House Distributors Sdn. Bhd atas kerjasama mereka.
 
Pesanan boleh dibuat sekarang! Dengan mengembalikan borang kepada pihak Discovery House Distributors Sdn. Bhd bersama dengan bayaran, anda boleh memiliki ahan-bahan di bawah dengan harga subsidi. Jangan lepaskan peluang keemasan ini kerana stok dalah terhad. Melalui bahan bacaan ini, semoga anda mengalami pekerjaan Tuhan yang ajaib dalam perjalanan iman anda!
Sila klik Baca Lagi untuk mengetahui cara membuat pesanan.
 

Buku
Pedoman Harian Jilid 1 (Januari-Jun 2009) – RM6.00
Pedoman Harian Jilid 2 (Julai-Disember 2009) – RM6.00
Maksud Pengampunan (Baru) (Pengampunan) – RM1.00
Menepati Janji Temu Kita Dengan Tuhan  (Masa Renungan) – RM1.00
Contoh Doa Yesus (Doa) – RM1.00
Bagaimana Mencari Jodoh (Perhubungan) -RM1.00
Hawa & Rahab: Membuat Pilihan Yang Lebih Baik (Keputusan) – RM1.00
Yusuf: Mengatasi Cabaran Hidup (Kehidupan Orang Kristian) – RM1.00 
 
Sila ke Menu “Muat Turun” untuk mendapatkan borang pesanan. Pastikan anda adalah ahli berdaftar. Sila mendaftar terlebih dahulu jika anda belum berbuat demikian. Cetakkan, Isikan dan kirimkan kepada pihak Discovery House Distributors Sdn. Bhd seperti yang tercatat pada borang pesanan tersebut. Kiranya ia menjadi berkat kepada semua orang.

Share Button

Leave a Reply