Kenapa saya daftar keluar secara Automatik?

Jika anda tidak memilih Daftar masuk secara automatik pada ruangan daftar masuk semasa anda mengunjungi laman ini, ia akan menyimpan daftar masuk anda hanya untuk seketika. Ini adalah untuk mengelakkan orang lain dari menggunakan akaun anda. Untuk kekal logged in anda perlu menandakannya diruangan daftar masuk "Ingatlah Saya", tetapi ia tidak disarankan jika anda berkongsi komputer anda dengan org lain.

Share Button

Tinggalkan Balasan